Projekt i udlandet


Aars Frikirke støtter flere projekter med et månedligt beløb, og opstår der en katastrofe i verden, er kirken hurtig til at samle ind.


Næstekærligheden får ikke kun ben at gå på i nærmiljøet omkring Aars. Aars Frikirke støtter adskillige projekter i det store udland. Gennem lægehjælp, aids-forebyggelse og madprojekter gør kirken en forskel for tusindvis af mennesker.

Aars Frikirke støtter Mission Øst
Mission Øst er en dansk international hjælpeorganisation, der hjælper nødlidende i Østeuropa og Asien. Vi yder akut nødhjælp, realiserer langsigtede udviklingsprojekter og oplærer lokale organisationer til selvhjælp. Vi baserer vores arbejde på kristne værdier og forsøger altid at hjælpe de svageste uanset race, religion eller politisk ståsted. Læs mere på www.miseast.org .

Frikirken er også med i et kirkeprojekt i Nepal
Projektet støttes gennem hjælpeorganisationen "Børn Sulter" Der ledes af Tina og Carsten Anhøj Læs mere på www.bornsulter.dk

Desuden støttes et bespisningsprojekt i Rumænien
gennem Sdr. Bork Nødhjælp. Projektet formidler også fadderskaber.

Kirken indsamler også midler og frivillige gaver ved katastrofer og hændelser i verdens brændpunkter, som formidles gennem International Aid Services – læs mere på www.ias.nu/denmark

www.frikirkenet.dk